Logo shirtdrukker, op bord. 8 kleuren zeefdruk.
Maximaal 30cm x 35cm
Maximaal 30cm x 35cm
Maximaal 30cm x 35cm
Maximaal 30cm x 35cm
Shirtdrukker drukt kleding zowel volautomatisch als handmatig. Ons machinepark telt diverse carroussels elk met unieke eigenschappen. Hierdoor wordt zelfs ingewikkeldste klus mogelijk en strak tot in detail.  Qua snelheid hebben we een capaciteit van 450 shirts per uur, hiermee kunnen we zelfs de krapste deadlines halen. Onze passie voor zeefdruk brengt ook innovativiteit met zich mee. We denken graag met u mee om uw ideeen uit te werken tot een drukbaar document. 

Wikipedia vertelt ons over textieldruk: 

Een stuk fijn gaas van polyester wordt over een raamwerk gespannen. Het zeefdrukraam wordt vervolgens voorzien van een lichtgevoelige laag die door middel van een positief film belicht wordt. De op het positief aanwezige donkere vlakken worden bij het ontwikkelen weggewassen zodat doorlatende plekken op het zeefdrukraam ontstaan, waar de inkt doorheen gedrukt wordt. We brengen de inkt op het raam aan en smeren dit met behulp van een rakel uit, waardoor de vorm van de sjabloon op het te bedrukken voorwerp (de beelddrager) wordt afgedrukt. Deze techniek kan herhaald worden met verschillende kleuren en vormen die naast elkaar of over elkaar worden gedrukt.

Heeft u een order van enkele stuks dan kan het voordeliger zijn om i.p.v. zeefdruk (vanaf 15 stuks te kiezen om de kleding te flexen. Flex is een pvc soort die in diverse kleuren te verkrijgen is.  Het materiaal heeft aan een zijde een kleeflaag die door middel van hitte binding zoekt met uw kleding. Dit zorgt voor een zeer sterke verbinding die zelfs na vele wasbeurten intact blijft.  De folie wordt uitgesneden aan de hand van uw logo of tekst en geperst op kleding. 

Flock wordt veel toegepast voor sportkleding, het is net als flex een pvc soort alleen zit hier een extra laag stof of op wat voelbaar is. Dit geeft een extra dimensie aan uw kleding. De lijmlaag is zeer sterk en ook flock moet op uw textiel worden geperst.

Shirtdrukker kan uw textiel ook voordelig voorzien van een geborduurd logo. Met de hoogste kwaliteit Madeira garen borduren we tot 8 kleuren. Heeft u poloshirts of blousen die vaak gewassen worden op hoge temperaturen bijvoorbeeld voor horeca, dan is borduurwerk een oplossing die nog langer goed blijft. 

Voor het borduren rekenen we eenmalig een kaarttarief voor het aanmaken van een borduurkaart. De prijzen voor borduurwerk krijgt u van ons op offertebasis daar we dit aan de hand van het aantal steken moeten uitrekenen. Dit verschilt per logo en per grootte van het logo. We kunnen borduren op de meest uiteenlopende soorten textiel, mocht het op een bepaalde soort kleding toch niet gaan dan kunnen we ook badges leveren die we op uw kleding stikken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor de kleine opdrachten in full colour hebben we iets geweldigs! Onze Direct To Garment printer print rechtstreeks op textiel met eventueel eerst een laagje wit onder om donkere textiel te dekken. Elke afbeelding kan geprint worden op shirt. Eventuele transparantielagen kunnen in photoshop worden uitgespaard. Eps documenten hebben de voorkeur en worden in hoge resolutie op kleding geprint. De inkten worden na het printen nageperst voor een goede hechting met het textiel.