Een donker T-shirt of ander soort textiel is meestal niet in 1 keer mooi dekkend te drukken. Om een mooie dekkende en zichtbare laag op het textiel te krijgen drukken we eerst een laag wit op het textiel. Bij sportkleding drukken we, mits mogelijk, een speciale substantie die ervoor moet zorgen dat onze inkt geen chemische reactie aan gaat met de verf van het textiel.


Daar zijn een aantal mogelijkheden voor. Op deze website vind u een aparte pagina met alle specificaties. Om snel naar deze pagina te gaan klik hier.


Onze standaard levertijd is 2 weken. In die 2 weken bestellen we uw textiel, doen we de grafische voorbereiding en maken we de order gereed. Als u een spoedorder heeft dan moeten wij het proces anders toepassen en orders van andere klanten verschuiven. Het versnellen van het proces kost ons extra tijd en tijd kost ons geld.


Wij raden aan om ontwerpen nooit breder te maken dan 35 cm. Bij het meeste textiel loopt de bedrukking dan onder de oksels weg als het wordt gedragen. De meest voorkomende maat voor een rugbedrukking is 28 cm. Bij kleiner textiel of damesmaten kan het zijn dat we af moeten wijken.


Als wij het textiel niet in 1 drukgang door kunnen drukken moeten wij een aanpassing doen. Bijvoorbeeld een drukpalet wisselen of een aanpassing aan het palet maken. Omdat wij niet elke handeling kunnen berekenen per order hebben wij dat alvast gedaan in de drukprijzen.


Als we hetzelfde ontwerp in een andere kleur moeten drukken Dan moeten we het zeefdrukraam schoonmaken. U heeft bijvoorbeeld witte shirts met een zwarte bedrukking en zwarte shirts met een witte bedrukking besteld (allen met hetzelfde ontwerp dus). Als we gaan overschakelen van de zwarte naar de witte bedrukking moeten we de zeef helemaal schoon maken zodat er geen resten met de volgende kleur meekomen. Dat is een kleurwissel.


Het kan, maar het is niet aan te raden. Omdat bij zeefdruk de voorbereiding het meeste werk is, kunnen wij niet anders dan, in het geval van een proefdruk, de instelkosten in rekening te brengen. Als u een proefdruk wilt moet u rekening houden met extra kosten van tussen de € 35, - en € 40,- per kleur. Een proefdruk kan wel erg handig zijn als u een hele grote oplage wilt laten drukken.


U krijgt geen extra korting, maar u bespaart op de filmkosten. Wij bewaren nooit zeefdrukramen. Mocht het zo zijn dat u binnen een week een nabestelling doet, dan is het handig om dat te melden. Wij bewaren het raam dan maximaal een week. Er worden wel extra kosten in rekening gebracht voor het instellen. Na die extra week spoelen wij het raam alsnog schoon, zonder daar verder melding van te maken.


Een bedrukking kan op 35 graden Celsius gewassen worden. De print blijft het mooiste als het textiel binnenstebuiten word gewassen en gestreken. Bedrukte kleding mag nooit in de wasdroger.


Ja! Als u ervoor kiest om  het textiel op te halen in Arnhem kunt u bij ons afrekenen middels pin of contant. Als een order verzonden moet worden dient er altijd vooraf betaald te zijn.


Wij bedrukken Sweaters, polo’s, jassen, tassen, paraplu’s, broeken en nog een heleboel andere soorten textiel. Voor de mogelijkheden is het makkelijk om gewoon even contact op te nemen.