Borduren, borduurkaart, Garen, Brother, Garen, Madeira, kwaliteitsgaren, borduren, 8 kleuren,
Shirtdrukker is uitgegroeid tot een van de grotere printbedrijven in midden-Nederland. We bieden printwerk, zeefdruk, textieldruk en vele afgeleide varianten allen onder 1 dak! Doordat we veel technieken in huis hebben is het makkelijk voor ons om tussen de diverse afdelingen te schakelen. Is een order te klein voor zeefdruk of te ingewikkeld voor flexdruk dan kunnen we meteen overschakelen naar een alternatief. Dit uiteraard in samenspraak met onze klanten. 
Net als de eerste dag dat we deze organisatie startte geldt nog steeds dat we niet naar huis gaan voordat uw order gereed is. Een jong en snel machinepark zijn middelen om ons daarbij te helpen. Onze planning en voorbereiding is dagelijks in de weer om uw orders in goede banen te leiden. Probeer het, we staan voor u klaar!
Elke firma roept de scherpste te zijn, alleen wij maken het waar! Bekijk onze tarieven ze behoren zeker tot de ondergrens voor wat mogelijk is om kwaliteit te leveren. Onze prijsopgaven zijn helder en voorzien van ALLE prijzen, we houden zelf ook niet van verrassingen achteraf en begrijpen dat u daar ook niet op kan bouwen. 
Betalen kan op diverse manieren. Via onze website kunt u uw gehele order digitaal afronden en betalen met Ideal. Uiteraard kunt u de order ook bij ons ophalen, in dit geval betaalt u per bank vooraf, of per pin. 
Shirtdrukker is continue in ontwikkeling, onze website wordt regelmatig geupdate om uw bestellingen nog gemakkelijker te laten verlopen. Zeefdruk is een traditionele techniek, wij proberen het een nieuw jasje te geven door het te koppelen aan een digitale omgeving. U kunt uw order gemakkelijk via de website doorgeven. Staat uw gewenste kleding niet tussen onze collectie?  Laat het ons weten. We hebben vele catalogussen vol met textiel wat binnen enkele dagen bij ons kan zijn. Zo helpen wij u uw orders nog sneller halen.
Shirtdrukker hecht grote waarde aan het milieu.

Naast het verwerken van onze producten op een nette en milieubewuste manier leveren wij ook biologische kleding. Gelukkig zien wij steeds vaker dat onze leveranciers dit in hun assortiment opnemen en ook de keuze is steeds meer aan het uitbreiden.

De ontwikkelingen op het gebied van milieu in de zeefdrukbranche staan ook absoluut niet stil. Vooral textiel zeefdrukinkt maakt een mooie ontwikkeling op dit gebied door. Als u interesse heeft dan kunnen wij u hier natuurlijk over informeren.